Відпочинок у Карпатах


Вас цікавить відпочинок у горах, зелений туризм, замки, водоспади? Тоді рекомендуємо вам відвідати Карпати. Карпати – перлина гуцульського краю, куточок України, де історія тісно переплелася з сучасністю, край, у якому хочеться залишитися назавжди. 

 Величні гірські вершини заманюють туристів своєю неприступністю та шелестом вічнозелених смерек. Неймовірна краса, від якої перехоплює подих, чисте гірське повітря, чудові краєвиди, щирі та доброзичливі люди – ось що чекає на вас у Карпатах.
Яремче, Буковель, Верховина, Драгобрат, Славське – і це ще далеко не повний перелік населених пунктів карпатського краю у яких можна приємно провести час.
Приватні садиби та готелі цього мальовничого краю завжди радо зустрічають гостей.


 Туризм – основна діяльність більшості жителів Карпат.
Гуцули з задоволенням розкажуть вам про особливості їхнього краю, про звичаї і традиції, які формувалися тут протягом десятиліть. Культура Гуцульщини також вразить вас своєю самобутністю та неповторністю.




 Карпати – одне слово, яке відразу викликає тисячі думок. Одного разу побувавши у цьому надзвичайному місці, ви назавжди його полюбите і захочете приїжджати сюди знову і знову.
Відпочинок у Карпатах – це не тільки походи в гори. Звичайно, прогулянки гірськими вершинами – це один з найкращих способів побачити усю неповторність та красу гір, проте, крім цього є й інші, не менш цікаві, способи з задоволенням провести час. Отож, розповімо детальніше. Перш за все, Карпати – це один із туристичних центрів України. Ви можете замовити екскурсію карпатським краєм, екскурсії є різноманітні – до озер, давніх замків та інших цікавих закутків цього чарівного краю. Також варті вашої уваги бурхливі гірські водоспади. Не менш цікавим стане відвідання вольєрних господарств, у яких ви зможете побачити диких тварин, які проживають у горах. Щоб не повертатися додому з порожніми руками, можна відвідати сувенірні ринки, які рясніють різноманітними виробами (переважно ручної роботи), там ви знайдете вишиванки, вироби з дерева, прикраси та інші цікавинки.
Сфера обслуговування досить добре розвинута. Ви можете відвідати ресторани, кафе, які окрім звичних українських страв запропонують вам традиційну гуцульську кухню, наприклад, славнозвісний бануш.
 До ваших послуг кінні прогулянки, їзда на велосипедах та квадроциклах, лижах, санах, сноубордах, більярд, басейни, сауни. Я думаю, ви зрозуміли що тут кожен знайде те, що йому до вподоби.



 Якщо говорити про прогулянки горами, то можна підібрати їх залежно від ваших побажань. Маршрут може бути коротким, а може й пролягати через найвищі вершини. Хочу звернути увагу на те, що саме з вершин гір відкривається чудова панорама на навколишні села. З висоти найкраще видно всю красу карпатських гір. Найвища вершина Карпат – Говерла вже стала однією з найбільш відвідуваних туристами гірських вершин.



 Розповідати про Карпати можна годинами, проте, краще раз побачити, ніж сто разів почути. Вирушайте в Карпати, ви не пошкодуєте. Відпочинок в Карпатах – це те, що допоможе вам набратися сил і надовго зарядитися позитивними враженнями.

 А если не взирая на все прелести гор, Вы больше любите море - добро пожаловать на сайт экскурсии Одесса там Вы найдете привлекательные предложения об отдыхе в Одессе, на берегу Черного Моря.

Комментарии

  1. То что на русском - это хорошо! А на счет Карпат - Вы правы, это Украиснкие Альпы, но подешевле)

    ОтветитьУдалить

Отправить комментарий

Популярные сообщения из этого блога

Самостоятельное путешествие в Венецию

Курортные жемчужины Израиля - туры в Израиль

Болезнь Бехтерева(АС) - Бастинда моего изумрудного города :)